Nellie

EVEN VOORSTELLEN

Nellie

nellieNellie Snijders is 60 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen.

Zij groeide op in een gezin met elf kinderen en was de op één na jongste. Al op jonge leeftijd ontdekte ze haar passie voor energieën  en werd zeer geboeid door het leven van de oudere mens. Tot aan de geboorte van haar eerste kind werkte ze als bejaardenverzorgster. Hierna koos ze ervoor om fulltime moeder en huisvrouw te zijn.

Toen haar jongste kind vier jaar was, pakte ze het studeren weer op en begon aan de opleiding pedicure, die ze met goed gevolg afsloot. Zodra de kinderen naar school gingen, startte ze een pedicure-praktijk en werkte tijdens de schooluren van haar kinderen. Tijdens dit werk voelt ze weer hoe erg ze het contact met mensen gemist had. Ze blijft haar gezin toegewijd tot de kinderen de deur uit zijn en voelt dat er duidelijk een andere weg voor haar bestemd is. Ze volgt een cursus psychologie, maar dit voelt te afstandelijk voor haar. Zij is op zoek naar de spirituele mens; naar warm kloppende harten.

Al zoekend maakt ze voor het eerst kennis met Reiki en is direct ontzettend enthousiast. In 2000 volgt zij Reiki 1 en vanaf dat moment is Reiki haar maatje; 24 uur per dag en altijd bij de hand. In 2002 voegt ze Reiki 2 toe aan haar energiehuishouden en geniet van de energetische nabijheid van haar kinderen en de mensen die ze lief heeft of die Reiki op afstand nodig hebben. Daarna is het Masterschap voor haar weggelegd. Deze opleiding, die ongeveer anderhalf jaar duurt, heeft ze gevolgd bij drs. Arianne Groeneveld in Heerde en met goed gevolg afgesloten.

Buiten haar Reiki-Masterschap is ze Holistisch Reiki-Therapeute en actief in zowel Therapeutische behandelingen als behandelingen met Reiki. Zij voelt het als haar levenstaak om mensen bij hun diepste bron te brengen, terug op hun eigen levensstroom waar de basis van alle leven pure liefde is.

Terug in de tijd, uit verleden en uit de toekomst, leven in het moment, het ervaren van het meest intense genot “leven met REIKI”.

foto-2