Consult

INGUZ PERSOONLIJKE CONSULTEN

 

Bij Reiki Centrum INGUZ kunt u natuurlijk ook terecht voor persoonlijke consulten. Hieronder vindt u een aanbod van consulten die door Nellie worden
aangeboden. 
Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak!

 

fototim IMG_2807Reiki-behandeling

De Reiki-behandeling doet wonderen bij fysieke en psychische problemen, zoals bij  slecht slapen, aanhoudende vermoeidheid. Zelfs bij verlegenheid kan een Reiki-behandeling zeer ondersteunend en helend zijn.

Reiki-behandeling. Dagdeel max 3 uur. Kosten € 70,-

foto 1Holistische Reiki-therapie

Omdat niet iedereen in een groep wil of kan werken, is er de Holistische Reiki-therapie waar 1-op-1 gewerkt wordt aan jouw problemen of klachten. Holistisch werken betekent werken vanuit jouw essentie. Kijken naar de kern van wat jou bezighoudt, naar wat jouw wensen zijn en of je ze in vervulling kunt laten gaan. Zoeken naar blokkades die je ervan weerhouden je leven ten volle te leven. In iedere behandeling wordt een korte of langere Reiki-behandeling ingebouwd, omdat uit ervaring blijkt dat hier zoveel ontspanning uit voortkomt dat het groei- en genezingsproces van de cliënt versneld wordt.

Een unieke manier om zelfbewuster te worden en oude patronen achter je te laten.

Holistische Reiki-therapie. Dagdeel max 3 uur. Kosten € 70,-

Handlezen

Geen hocus pocus maar pure kennis. De lijnen in de handen zijn de spiegels van onze ziel. Heden, maar ook verleden en toekomst staan in de lijnen vermeld. Grote veranderingen en rustige periodes maken zich kenbaar in deze handlijnen. Ook dit heeft alles te maken met bewustwording van jezelf. Weet en zie wie je werkelijk bent, waar je interesses liggen. Om meer zekerheid en vergelijkingsmateriaal te hebben, kijken we gelijktijdig ook naar de numeroscoop. Dit kan ondersteunend zijn als karaktereigenschappen niet helemaal duidelijk naar voren komen of niet direct herkend worden. Handlezen is geen magie of speculatie, maar eeuwenoude kennis. Heel vaak kan men helder in de hand zien waar de aard ligt van steeds weer vervelende, terugkerende situaties (valkuilen).

De lijnen in de hand liegen niet en zijn dus een goede richtlijn om moeilijke situaties te veranderen of aan te passen. Steeds weer kun je zien waar er iets in je leven anders wordt. De lijnen veranderen ieder jaar, vergroeien en/of verlopen op andere wijze. Zo laten zij zien wat je plannen zijn in het onderbewuste, maar ook wat je wil en maar niet doet. In je hand staat wat er voor je is. Deze kennis wordt vaak meegenomen in een Holistische Reiki behandeling, want zelfkennis is de kracht van ons bestaan.

Handlezen. Dagdeel max 3 uur. Kosten € 70,-